VAKTMÄSTAREN KAPITEL 4

Flickorna ägnade flera timmar till att gå igenom Kurts pärm och valde ut vilka filmer och i vilken ordning de ville titta på dem. De var väldigt förväntansfulla och nyfikna inför morgondagen. Vi går direkt hem till Kurt efter lektionera i morgon föreslog Kattis.

- Nej vi har ju lovat Pelle en behandling i morgon påminde henne Li.

- Javisst ja sa Kattis. Men direkt efter den då? Tänker du knulla med Pelle då, du sa ju det sist.

- Nej jag vill inte göra det då för det blir nog inte lika pirrigt att titta på filmerna efter att ha gjort det fnittrade Li. Vi kan väl massera honom båda på en gång så går det lite fortare. Det är ju bara massage vi lovat honom så han får inte räkna med att det blir sex varje gång.

- Men han är ju så söt, snäll och oskyldig log Kattis ömt så vi kan väl i alla fall runka av honom för det räcker säkert för att han ska bli nöjd-

- Jo det hade jag förståss räknat med fnissade Li.

Dagen efter ringde det på dörren hos flickorna straxt efter att dagens lektioner var slut. Li gick och öppnade och där stod Pelle lite osäker och generad för han var inte helt säker på att flickorna verkligen hade tänkt att han skulle få den utlovade massagen.

- Hej och välkommen sa Li. Stig in! Har du något mot att vi masserar dej båda på en gång idag för vi har lite bråttom.

- Nej det går bra svarade Pelle.

- Klä av dej och lägg dej på mage här på sängen sa Kattis. Idag tänkte vi använda olja. Vill du ha någon som luktar gott eller en luktlös undrade hon-

- Luktlös svarade Pelle för han var rädd att någon annars skulle känna lukten och förstå att han fått massage.

Både Li och Kattis hade sina vita rockar på sig och båda hade knäppt upp knapparna nästa ner till midjan. De satte sig på var sin sida om Pelle och hällde ut lite massageolja. Li började nere vid fötterna och Kattis vid nacken. Båda masserade ganska hårt, Li från fötterna upp längs vaderna och sedan låren. Kattis från axlarna ner längst ryggen. Det kändes väldigt skönt och av den behandlingen blev Pelle inte ens upphetsad. Men så som på en given signal började båda flickorna att massera väldigt mjukt och löst. Kattis fingrar fladdrade så de knappt nuddade Pelle och nästan hela tiden över hans skinkor, ibland ner i hans stjärtskåra. Samtidigt som Li också med fjäderlätta smekningar bearbetade insidan av låren ända upp mot ljumskarna. Pelles kuk styvnade genast och han flämtade av upphetsning.

- Nej nu får du vända dej om fnittrade Li och gav honom en dask i baken.

Pelle rullade runt och kuken stod rätt upp. Kattis smekte honom över bröstet och magen ner till roten av hans ståkuk medan Li bearbetade hans ben och lår upp till ljumskarna. Båda flickorna undvek än så länge att beröra hans kuk. Varje gång de nästan var framme vid den ryckte det till i den och Pelles underliv liksom höjde sig. Samtidigt såg flickorna till att vrida på sig då och då samt luta sig framåt. För varje gång de gjorde det fick Pelle en ordentlig titt på deras bröst. Efter en liten stund blev flickorna smekningar mer närgångna. Kattis slutade inte vid kukroten utan lät sina händer forma sig omkring den nu stenhårda kuken, smekte lite upp och ner sedan tillbaka upp över bröstet. Li smekte nu Pelles pung och stjärt och sedan ner längst lårens in och baksida. Tillbaka upp igen stannade till vid pungen som hon försiktigt lät ligga i sin hand medan hon sakta kramade den. Fortsatte längre under Pelle och lät sitt finger leta sig längst stjärtfåran till hans anushål. Det var så skönt att Pelle höjde lite på höfterna så Li skulle komma åt bättre och även för att det kändes skönare att föra fram underlivet när Kattis smekte kuken. Li smekte nu med den ena handen Pelles pung medan hon med den andra försiktigt stoppade in ett finger i Pelles anus och juckade lite. Oljan gjorde att fingret lätt gled in en bit. Pelle höjde lite ytterligare på sitt underliv så han nästan stod i brygga. Han flämtade, stönade! Kattis såg att han skulle komma i vilken sekund som helst och hon slöt sin hand väldigt hårt om Pelles kuk och med långa väldigt långsamma rörelser runkade hon vidare. Hon kände när satsen kom men hon behöll det hårda taget om kuken och fortsatte lika långsamt. Li smekte pungen fjäderlätt och hade nu nästan hela fingret inne i Pelles stjärt och juckade ut och in. I takt med Kattis långsamma mjölkande runkningar kom den ena strålen sperma efter den andra. Pelle kunde inte låta bli att skrika så skönt var det. Sedan sjönk han ner på sängen totalt utpumpad. Li fick ut sitt finger ur Pelles stjärt och Kattis släppte taget om kuken. Flickorna satt kvar en stund och smekte Pelle lätt över hela kroppen medan han njöt av efterdyningarna av den starka utlösningen.

- Jag tror minsann att du gillar vår massage skrattade Li böjde sig fram och kysste Pelle helt tätt på munnen, lyfte sedan bara lite på huvudet så han fick en lång titt på hennes bröst. Eller hur viskade hon med sina läppar tätt intill hans-

- Jo svarade Pelle matt!

- Ok ska vi träffas i övermorgon samma tid så får vi se vad vi kan hitta på då skrattade Kattis- Jag tro att Li har vissa planer som du nog gillar tillade hon.

- Ja gärna viskade Pelle.

- Ligg kvar så länge du vill och vila. Sedan kan du ta en dusch och bli av med sperman och oljan sa Kattis. Överkastet kan du lägga i tvättkorgen så fixar vi den sperma som du sprutade över det. För vi måste iväg nu!

Flickorna tog Kurts pärm och sin lista på vilka filmer de ville se först. Knäppte rockarna och gav sig iväg hem till Kurt.

- Gud vad söt och oskyldig Pelle är sa Li. Jag tycker det är både kul och mysigt att behandla honom.

- Ja det är en gullig kille svarade Kattis. Men jag blir så kåt varje gång mest för att man själv får bestämma precis vad som ska hända. Att få känna var man vill och bestämma om man vill bli berörd själv. Sedan är det kul att se hur han reagerar på olika saker och vilken fin kuk han har.

- Vem tror du inte blir kåt då skrattade Li. Kom ihåg att det är min tur att knulla med honom tillade hon.

- Jag tror nog att vi båda kan få så mycket vi vill svarade Kattis. Men jag tycker det är så mysigt och kul att bara kåta upp honom och leka fram en ordentlig utlösning åt honom att jag tycker att vi ska vara lite sparsamma med att knulla. Kanske varannan gång fnittrade hon. Jag tror inte Pelle har något mot det för han verkar ju njuta lika mycket hur vi gör. Vi har ju lovat honom minst två behandlingar i veckan och ska vara här i nästan 1? år till så vi hinner nog med allt.

- Jag blir så upphetsad bara av tanken på allt vi ska göra fnittrade Kattis så jag tycker vi fortsätter lite till.

- Vad menar du undrade Li.

- Jo jag tycker vi ska låta Kurt plocka fram sin bamsekuk och runka lite sa Kattis och log. Jag skulle just nu inte ha något mot att få känna lite på den.

- Ja det gör vi skrattade Li!

Flickorna kom hem till Kurt och blev insläppta. Kurt hade kokat kaffe och köpt kaffebröd. Flickorna satte sig som förra gången i soffan med Kurt mitt emot sig.

- Ska vi dricka kaffet först eller vill ni att vi börjar titta samtidigt som vi fikar undrade Kurt.

- Vi kan väl titta samtidigt sa Kattis.

- Nå vad har ni valt att vi ska börja med då undrade Kurt.

Först när flickorna hade suttit och valt ut vilka filmer de ville börja med hade de valt de som verkade mest sexiga som rektorn blir runkad, Olle gympaläraren knullar med elev osv. Men sedan hade de ändrat sig och bestämt att de skulle spara dem till senare för annars var de rädda att de skulle bli “mätta” för snabbt. Men började de med lite oskyldiga filmer så skulle nog nyfikenheten stegras hela tiden. Men de hade hittat några förkortningar i Kurts pärm som de inte förstod.

- Vad betyder TS e3 och KS e2 K undrade Li.

- TS betyder tjejsex och e3 betyder 3 elever, KS betyder killsex 2 elever och K betyder att dom knullar förklarade Kurt.

- Va vilka av killarna är bögar undrade Kattis-

- Kalle o Oskar som går på skolan nu och tidigare var det fyra andra killar men de har slutat.

- Va är Kalle och Oskar homo sa Li. Dom som brukar skryta så om vilka karlakarar dom är. Speciellt Kalle skryter ju om alla tjejer som han fått på rygg. Han brukar ju ständigt larva sig och flirta med mej trots att jag inte känner nåt för honom och också sagt till honom det. Då kanske det stämmer det som tjejerna säger som han påstår att han haft det ihop med att de inte ens vill ta i honom med tång.

- Ja det stämmer nog sa Kurt för jag har hört dem tala om att de ska hålla sitt förhållande hemligt och fejka erövningar av tjejer. Jag har ofta hört hur de skrutit inför de andra grabbarna hur de erövrat flera av flickorna på skolan. Så de har blivit lite av hjältar genom sina lögner.

- Vilka tjejer är det som är lespiska då undrade Kattis.

- Det är flera stycken som kan smeka varandra lite då de tvålar in varandra men bara lite oskyldigt över brösten men Stina, Lena och Anita är helt klart lespiska förklarade Kurt.

Flickorna satte genast in de filmerna på sin lista men en bit ner.

- Vi vill börja lite löst förklarade flickorna så först vill vi se rektorn, sedan Olle och så danskillarna sa Li.

Kurt laddade videon och så satte han på den. Framför ögonen på flickorna så utspelades först en kort film på när rektorn duschade. Rektorn var lite tjock och blek med en ganska liten kuk. Sedan en på Olle, gympaläraren. Olle var däremot muskulös, brun och hade en ganska stor kuk. När han tvålade in den så blev den halvstyv. Danskillarna var välväxta med olika modeller av kukar. Under tiden som flickorna satt och såg det här viskade Li fnittrande till Kattis:

- Efter de här väljer vi Kajsa, gympaläraren, hon är ju en 4 poängare så då blir kanske Kurt lite till sig.

När flickorna efter nästan 2 timmar sett så gott som alla kukar som fanns på skolan vilket gjort dem lite upphetsade så bad de Kurt att ladda en film med Kajsa. Han gjorde det och flickorna såg att nu var även han intresserad. Det stämde att Kajsa hade en väldigt fin kropp med ganska stora men fasta bröst. Flickorna sneglade på Kurt och han var helt konsentrerad på Kajsa och hennes intvålning.

- Blir du upphetsad nu undrade Li nyfiket.

Kurt vände sig mot flickorna och såg att de båda iakttog honom intensivt.

- Ja sa han och rodnade.

- Men ta fram kuken då och runka sa Kattis och log för det hade du väl gjort om vi inte vore här-

- Ja troligen svarade Kurt.

- Men fram med den då vi vill ju se den uppmande Li honom.

Kurt reste på sig och knäppte upp byxorna och drog ner kalsongerna och hans redan stenhårda kuk sprätte upp mot magen. Han började sakta runka vänd mot flickorna som tittade på.

- Du kanske också vill titta lite på oss frågade Li och log.

- Ja pressade Kurt fram och trodde han drömde.

Sakta började flickorna leende att knäppa upp knapparna i sina rockar och mer och mer av deras hud blottades. Kurt stirrade och tordes knappt inte runka något för då var han rädd att det skulle gå. Nu var alla knappar uppknäppta och han såg mer än halva flickornas bröst. Det var mer upphetsande att ana brösten så här på riktigt än när han såg dem i full frihet genom den falska spegeln.

- Vill du se mer undrade Kattis och log.

- Ja gärna blev svaret.

- Men då vill jag känna lite på din kuk sa Li.

- Ja jag också fyllde Kattis på. Så vill du se mer får du komma hit och sätta dej.

Kurt trodde inte sina öron. Han tog ett steg mot flickorna men glömde i hastigheten de nerdraga byxorna och kalsongerna så han snubblade omkull. Det såg så komiskt ut att flickorna inte kunde hålla tillbaka ett skratt. Kurt skrattade själv och tog av sig både byxor och kalsonger. Med kuken pekande stenhård snett uppåt gick han fram till soffan och satte sig mellan flickorna. De tog av sig rockarna och blottade sig helt inför Kurts lystna blickar. Flickorna tog Kurts armar och la dem bakom sina ryggar sedan satte de sig halvvända mot honom tätt intill. Lis tryckte sitt vänstra bröst mot Kurts högra sida och Kattis sitt högra bröst mot Kurts vänstra sida. Flickorna tog Kurts händer och förde dem till sina lediga bröst. Li förde ner sin hand och tog tag i Kurts kuk längst ner. Den var så grov att hon knappt nådde runt om kuken.

- Oj så stor och hård den är sa Li, känn du också Kattis.

Kattis förde ner sin hand och greppade Kurts kuk ovanför Lis och ändå pekade mer än halva Kurts kuk stenhårt ut ovanför flickornas händer.

- Vilken fin kuk du har sa Kattis till Kurt och log. Vi försöker runka den samtidigt båda två sa hon till Li.

Flickorna flyttade upp sina händer lite och så började de sakta runka Kurt i långa långsamma tag. Kurt trodde knappt att det var sant. Hans två favoritflickor satt och tryckte sina bröst mot honom samtidigt som hans händer smekte de brösten som inte trycktes mot honom. Båda flickorna runkade samtidigt som de tittade ner på kuken och de berömde den. Nu började flickorna att bli väldigt kåta först behandlingen av Pelle och nu det här. Li förde ner sin lediga hand innanför trosorna och började smeka sig själv och när Kattis såg det måste hon göra samma sak. Kurt började röra sig oroligt och flämtade.

- Nu kan jag inte hålla mej längre flämtade han fram och i samma sekund exploderade hans kuk i en våldsam utlösning. Så mycket sperma vid en utlösning hade flickorna aldrig sett. Men de blev samtidigt lite besvikna för det hade inte gått för dem än.

- Kan du komma en gång till tror du undrade Li och fortsatte runka kuken som fortfarande var styv samtidigt som hon smekte sig själv.

- Ja kanske men det tar nog en stund svarade Kurt.

Li runkade nu ganska fort och Kattis flyttade ner sin hand och smekte hans pung medan hon också frenetiskt smekte sig själv. Kurt smekte flickornas bröst och kände att kuken började “pirra” igen. Upphetsningen stegrades genom flickornas småstönanden och flämtningar då deras orgasmer närmade sig. Li slutade plötsligt att runka och förde ner båda händerna till sin fitta samtidigt som hon lyfte underlivet och skrek rakt ut när hennes orgasm kom. Hon sjönk utmattad ner men tog tag om Kurts kuk igen och fortsatte att runka. Nu var det Kattis tur att få en orgasm. Även hon fortsatte att smeka Kurt som nu åter började andas ansträngt. Flickorna både hörde och kände att han var på väg en andra gång så de ökade takten och straxt kom Kurt i en ny utlösning men inte lika våldsam som den första. Alla tre sjönk utmattade ihop på soffan och vilade ut.

- Vill ni duscha av er frågade Kurt. Ni kan i så fall gå först.

- Nej kom med du också vi får nog plats alla tre svarade Kattis skrattande.

De trängde ihop sig i Kurts lilla dusch och skrattande hjälptes de åt att tvåla in varandra. Kurts kuk blev faktiskt halvstyv av flickornas omsorg att just den skulle bli noga intvålad. Men längre än så orkade de inte gå. De torkade varandra och klädde på sig. Kurt kokade kaffe och de satt och småpratade en stund innan det var dax för flickorna att gå hem. Innan de gick bestämde de att träffas nästa kväll och titta på fler filmer.

Nästa kväll hade flickorna en hel del läxor att göra så det tänkte först lämna återbud till Kurt. Men sedan bestämde de sig för att titta på några filmer helt kort och gå hem tidigt. När de kom hem till Kurt hade han åter kokat kaffe. De förklarade att de inte kunde stanna så länge men de ville se en filmen där Olle gympaläraren knullar flicka. De var nyfikna på vilken flicka det var. De fick se att det var ingen elev på skolan utan en flicka från byn som Olle var tränare i gymnastik. Hon var bara 18, 18 år och välväxt med små bröst. Filmen började med att flickan efter träningspasset kom in i dushen ensam. Hon klädde av sig och då knackade det på dörren och de hörde Olle ropa.

- Det finns inget varmvatten i pojkarnas dusch, gör det något om jag kommer in och duschar hos dej.

- Jag är inte klar än ropade flickan tillbaka!

- Men det spelar väl ingen roll ropade Olle, eller är du blyg tillade han.

Flickan såg lite osäker ut men så ropade hon att det gick väl bra. Olle kom in och klädde av sig medan han tittade på flickan som stod med ryggen mot honom men han skymtade lite av hennes ena lilla bröst. Han gick in i duschbåset intill det som flickan stod i.

- Kan du inte hjälpa mej tvåla in ryggen frågade han-

- Jo det kan jag väl svarade flickan lite osäkert. Hon tog en tvål och började tvåla in Olle på ryggen. Olles kuk började växa och bli mer än halvstyv.

- Kom så hjälper jag dej också sa Olle och började tvåla in flickans rygg. Han ställde sig tätt bakom flickan så hans kuk som nu stod rakt ut snuddade vid hennes små skinkor. Liksom oavsiktligt tvålade han in hennes sidor så pass långt fram att händerna snuddade vid de små brösten. Likaså lät han händerna glida över hennes stjärt och långt in mellan hennes lår. Man såg att hon blev väldigt kåt av behandlingen.

- Är det skönt undrade Olle.

Flickan bara nickade.

- Det tycker jag också sa Olle. Vi kan väl hjälpas åt att tvåla in varandra på resten av kroppen också.

Flickan nickade åter. Olle vände henne om och nu såg hon hans stenhårda kuk som stod rätt ut. Olle började tvåla in hennes bröst och hon lite tafatt hans. Han fortsatte ner över hennes mage och in mellan benen. Hon fortsatte lite osäkert över hans bröst men kunde samtidigt inte låta bli att sära lite på benen så han skulle komma åt bättre.

- Ska du inte tvåla in mej lite längre ner också undrade Olle.

Flickan som nu var väldigt kåt lät sina händer smeka över Olles mage och ner över låren men hon tordes inte röra vid den stenhårda kuken. Olle fortsatte att tvåla in flickans fitta och bröst och hon rörde sig mer och mer oroligt. Olle vände på sig lite så flickans ena hand kom i beröring med kuken. Hon tog genast bort den.

- Nej ta inte bort den sa Olle jag vill att du fortsätter att tvåla in den det är så skönt. Flickan tog mod till sig och började tvåla in Olles stenhårda kuk och nu när hon väl börjat så gjorde hon det rejält. Olle blev djärvare och tryckte flickan intill sig och kysste henne och hon besvarade kyssen. De fortsatte att tvåla in varandra och kyssas.

- Har du varit ihop med någon pojke förut frågade Olle.

- Ja en som går i samma klass som mej svarade flickan.

- Jag menar har du legat med någon förklarade Olle.

- Ja två gånger blev svaret.

- Hur tyckte du om det undrade Olle.

- Första gången var inget vidare men den andra var mycket bättre sa flickan.

- Vill du att vi gör det, jag skulle väldigt gärna vilja det sa Olle.

Flickan bara nickade som svar.

- Men då måste det bli vår lilla hemlighet sa Olle.

Flickan nickade igen.

Olle gick snabbt och hämtade en kondom ur sin väska och gav den till flickan och bad henne sätta på den. Hon böjde sig ner och tog tag i Olles kuk och skulle just sätta på den när Olle avbröt henne.

- Kan du inte suga lite först undrade han. Jag tycker det är så skönt.

Flickan förde sin mun till Olles kuk och började suga på den. Lite ovant i början men snart fick hon in finessen. Men Olle var nu så nära att han avbröt och uppmanade henne att sätta på kondomen. Även det gjorde hon väldigt ovant men den kom på plats. De stod en liten stund och smekte varandra under djupa tungkyssar. Sedan la Olle ner flickan på golvet och kröp upp mellan hennes ben.

- Hjälp till att få den på rätt plats sa Olle och flickan förde ner sin hand och styrde kuken på rätt plats. Sakta med små juck fick Olle kuken att tränga djupare och djupare in den trånga fittan. När han väl var helt inne så började han knulla henne med långa tag. Flickan låg helt passiv i början men efter en kort stund så kunde hon inte det längre utan började göra motjuck. Det tog bara några minuter så skrek hon rakt ut och kom i en underbar orgasm. Olle gjorde några kraftiga stötar och skrek även han när det gick för honom. Han sjönk ihop ovanpå flickan fortfarande med kuken djupt inne i hennes fitta. Efter att legat så en kort stund kysste han henne och vältrade sig av.

- Var det skönt för dej undrade Olle.

- Ja mycket skönare än jag varit med om tidigare förklarade flickan.

- Du kanske vill att vi gör om det flera gånger då frågade Olle-

- Ja gärna blev svaret.

- Men då får du lova att inte berätta det här för någon, inte ens för din bästa kompis sa Olle.

- Nej jag lovar svarade flickan.

Här tog filmen slut. Li och Kattis tittade på varandra.

- Det här trodde jag verkligen inte om Olle sa Kattis. Han är ju minst dubbelt så gammal som den där tjejen. Det är ju rena barnarovet vet jag.

- Nja men hon är ju lovlig i alla fall för jag vet att hon är minst 18 men jag håller med dej svarade Li.

- Har du fler filmer på de två frågade Kattis Kurt.

- Ja det här var första gången och det hände för en månad sedan och efter det så har de knullat en gång i veckan efter varje träning Olle har med bara henne svarade Kurt.

Kommentera VAKTMÄSTAREN KAPITEL 4


Online porn video at mobile phone